Studentrabatten

Studentrabatten ble lansert våren 2010. Den har etterhvert blitt et godt bidrag i Studentpakken, som studentene setter stor pris på. Leverandørene har gode resultater og vise til. Mange har derfor vært med siden lanseringen.

Produkt i pakken

Vår erfaring gjennom 23 år forteller oss at å ha produkter i pakken er en vinner. Gang på gang har vi sett at deltagelse bidrar til økt salg og merkevarekjennskap. Noen av våre leverandører har derfor vært med oss siden starten.

På web og i app

På våre nettsider og i vår app får studentene tilbud og informasjon. Som kunde hos oss kan du være trygg på at ditt budskap bli svært synlig i alle våre kanaler.

Nyhetsbrev

Våre medlemmer har selv meldt seg på nyhetsbrevet og vi har derfor en «open rate» og «click rate» langt over gjennomsnittet.

Facebook

Facebook-gruppen vår øker stadig, per dags dato har vi i overkant av 30 000 likes. Her legger vi ut informasjon, konkurranser og tilbud. Vi opplever stort engasjement fra studentene. For deg som leverandør er dette en rask vei til studentene gjennom hele året.

Markedsundersøkelse

Som leverandør i Studentpakken, vil du alltid få et svar på hvordan responsen har vært gjennom markedsundersøkelser i etterkant av hver utdeling. Dette viser seg å være et verktøy som gir ekstra innsikt blant annet gjennom mange tusen kommentarer og innspill som studentene bidrar med.

  • Studentpakken i år inneholdt mye snadder. Det har vært gøy å lese i brosjyren ”Studentrabatten”– tror jeg spesielt kommer til å bruke rabatten hos Brilleland! I tillegg synes jeg det var posistivt og artig med gullbillett. Tusen takk for studentpakken – den kom godt med! :)


  • Fantastisk med masse gode tilbud og rabatter!! Dette kommer godt med! Tusen takk!!! :D Setter også pris på de spiselige vareprøvene som nøtter, sjokolade og lackerol. Det blir fort dette jeg velger å kjøpe fremfor andre varianter! :)


  • Årets pakke var, som alltid, fyllt med akkurat det jeg som student trenger. Jeg liker veldig godt studentrabatt. Det gjør det enklere for oss studenter å gjøre ting på fritiden samt kjøpe nye ting. Ellers er jeg veldig glad i nøttepakken, ob, asan og ritz. Som alltid – heelt toppers!


  • Det var en hyggelig overasskelse på en ellers grå mandag. Mye spennende i den og fikk nye ideer da jeg leste om studentrabatter! Jeg må si at jeg likte faktisk asan fresh servietter veldig godt, har vært på leiting etter noe som er perfekt når man er på fjelltur osv. Da fikk jeg endelig testet denne og den falt i smak.


  • Jeg likte aller best CrispyBITE fra Cloetta! Har aldri smakt den før. Kjempekult med studentpakke! Jeg digget innholdet. Har fått tilbud jeg kommer til å bruke og produkter som asan og crispybite jeg kommer til å kjøpe!


  • Var utrolig koselig å få en "goodiebag" før første forelesning. Ble en bra start på dagen! Jeg synes det var mange gode tilbud, og som student (med litt trang økonomi) kommer slike rabbatter veldig (!!) godt med :) Takk for en artig pose og bra tilbud. Det settes pris på.


  • Jeg synes pakken hadde utrolig mye godt innhold. Etter kort tid kjøpte jeg blant annet samme knekkebrød som var med i pakken fra Wasa. Pakken hadde noe for alle! :)


  • Det er en helt fantastisk pakke som blir delt ut til oss studenter. De første mnd i studietiden er kapital en knapp ressurs. Så denne pakken kommer godt med. Jeg husker for det meste alt som er oppi. Den kortsiktige gevinsten og gleden jeg sitter med er selvfølgelig alle produktene. Men studentrabatten vi får er bare helt priceless. Det kommer så godt med og er høyt verdsatt!!!


Har du et produkt eller er godt tilbud du ønsker å vise til studentene?

Send oss en melding i skjemaet under. Du kan også ringe oss på 55 52 08 00 eller sende en e-post til post@informmedia.no